Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за окабеляване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за окабеляване

Колеги,имам въпрос към вас.На контролната "плочка",където е копчето за аварийките,аз имам само часовник,копче за халогени и самото копче за аварийните.Но ми се ще да имам и индикатор за отворени врати и авто отваряне на вратата на багажника.Въпроса е - изкарани ли са кабели за тия неща и мога ли да мина само с купуване на плочка,оборудвана със всичко.За индикатора на вратите предполагам,че има кабел,но за багажника ми се струва по-сложно.Ако има кабел трябва ли да се сменя и ключалката с някаква специална електрическа?Имайте предвид,че на задните врати фабрично нямам изкарани бутони за светене на ламБата в купето(които евентуално биха служили като датчици за индикатора за вратите),и под седалката нямам жило за отваряне на багажника. Не ми е за 10 кинта да дам за нова "плочка",ма ако няма смисъл да не се занимавам.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

за датчика за вратите може и да стане - обаче за задния капак трябва да имаш апарата с електрическата верига за да стане - (не е със жило )
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Датчика който ти показва отврена врата не е същия който светва ламБата В ключалката е. А вече дали имаш окабеляване е друг въпрос.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
      X